ONZE DIENSTEN EN
IT OPLOSSINGEN

ENGINEERING THE FUTURE

Heeft u een groeiende vraag naar IT dienstverlening, gedreven door digitalisering en innovatie? Wij staan voor u klaar met nieuwe en toekomstbestendige oplossingen, eenvoudig en overal benaderbaar. U kunt hierbij kiezen voor deel- of totaal oplossingen. In elk geval kunt u van ons een hoge kwaliteit van dienstverlening verwachten waarbij wij u maximaal ontzorgen.

PHILADELPHIA ZORG

Zorgverlener Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking en helpt hen dagelijks om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia werken ruim 7.600 medewerkers. Bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor meer dan 8.000 cliënten. Werken bij Philadelphia, maar ook werken vóór Philadelphia, betekent werken vanuit de missie om mensen met een beperking te ondersteunen zo prettig mogelijk te leven.

De kwetsbaarheid van cliënten zoals van Philadelphia noodzaakt een systeem dat voor hen eenvoudig te begrijpen is en altijd werkt. Daarbij is de veiligheid en privacy van cliënten een cruciaal onderdeel in de zorgverlening.

Sinds 2012 werken Philadelphia en TiGiT samen aan een optimaal werkende ICT omgeving voor medewerkers en cliënten. Groot geworden in de zorg, kent TiGiT het belang van het centraal stellen van cliënten en van zorgvuldig uitgevoerde implementaties waarbij betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang zijn.

Speciaal voor het beeldzorgsysteem van DigiContact ontwikkelde TiGiT een veilige chatfunctie. Hierdoor is het onmogelijk dat niet geautoriseerde personen toegang tot DigiContact krijgen. Alle data en gesprekken die bewaart moeten worden om de zorg van cliënten te borgen, worden opgeslagen op een Nederlandse provider, ISO 27001 gecertificeerd. Veiligheidsrisico’s reduceert TiGiT hiermee tot een minimum.

DE OPDRACHTGEVER
AAN HET WOORD

“Bij acute calamiteiten is TIGIT altijd goed bereikbaar en zorgen zij snel voor een oplossing. Na een relatie van meer dan 12 jaar zijn we nog steeds erg blij met TIGIT en hopen dat deze nog voor lange tijd zal blijven bestaan”, PhiLadelphia

Service
Oplossinggericht
Bereikbaarheid
Snelheid

BENIEUWD WAT TIGIT VOOR JOU KAN BETEKENEN?